mbillboard tomstachura
Nie róbcie bydła! Każdemuuu...należą się zerowe opłaty!
14
    37
    22
2d/3d

Musisz być zalogowany, aby wstawić komentarz.

komentarze.gif
aniaa
witam gratuluje II etapu noc z piątku na sobote godz 3:28 głosów 33
nastka
ciekawy pomysł:) masz chłopaku głos ode mnie:)
monis2311
a może sam stworzysz coś lepszego ??
peter78
Fakt, ale nie odpuszczę dopóki takie słabe prace będą się poniewierać w czołówce. Za dużo jest tu znacznie lepszych projektów, by przymykać oko na takie wałki.
anton
peter78 czepiasz się! ;]
peter78
Baha niczego pięknie nie podsumowała, a jedynie wymigała się od odpowiedzi. Zakładam (być może pochopnie), że jakiś minimalny iloraz inteligencji macie (+/- 100), więc dostrzegacie kolosalną przepaść dzielącą ten projekt od wielu innych w konkursie, więc nie pisz mu tu bzdur, że wg Ciebie ta jest najlepsza, bo przecież doskonale widzisz, że jest równie słaba jak prezydentura Kaczyńskiego.
tomstachura
No i Baha pięknie podsumowała :-) Dziękuje za każdy głos.
Baha
A mnie się wydaje, że po to jest konkurs i po to mamy demokrację i wolną wolę, by móc głosować na te prace, które wg nas są najlepsze, a nie na te, które są najlepsze wg innych. I tutaj każdy posługuje się jednak SUBIEKTYWIZMEM i głosuje na to co jemu się podoba. Głos ode mnie, powodzenia!
peter78
@lee: Zamiast wypisywać farmazony poświęć trochę czasu i zobacz inne zgłoszone projekty, a odkryjesz - o zgrozo! - że większość z nich jest znacznie lepsza od tego. Czy będziesz na tyle obiektywny by zacząć na nie głosować zamiast na te krowy? Proste i uczciwe pytanie - oczekuję szczerej odpowiedzi.
lee
Dokładnie! Dobre i tyle! Ciekawe że żaden z tych krytykujących nie zgłosił swojej pracy. No ale żeby coś docenić trzeba najpierw samemu to zrobić. Głosik ode mnie! Powodzenia!
Greeg
Nie kumam co tych ludzi boli. Zajebisty pomysł. Pewnie czarno biała fotografia im nie pasuje :-P
emeralds
tomstachura - żeby zrozumieć o czym oni mówią, musiałbyś być zepchnięty na 51. miejsce przez czarną kropkę na białym tle.
tomstachura
PS: Czekam na krytykę składni i źle dobranej czcionki mojego wpisu. Panowie let wasza ZAZDROŚĆ be with you!
tomstachura
Odsyłam do prac panów krawiec1962, peter78 oraz władcy kursorów, które są tak widoczne jak ta biała kropka właśnie na białym tle :-) Władca kursorów przynajmniej nie wstydzi się pokazywać swoich prac na światło dzienne. Jednak rozumiem, że pierwsi dwaj - doświadczeni pracownicy reklamy, nie muszą już chwalić się swoimi pomysłami bo stworzyli min. takie majstersztyki jak reklama: CALGON czy chociażby POLENA 2000 :-) Pozdrawiam. PANOWIE TROSZKĘ MNIEJ ZAZDROŚCI A WIĘCEJ PRZYJACIÓŁ. PS:'Umieścić kropkę na białej kartce' - rozumiem, że kolega, który zajmuje się krawiectwem od 1962 (i prawdopodobnie naprawia też pralki) nie pojmuje konstruktywizmu, kubizmu itd. Pozdrowienia dla context i jego kursorów :-) U mnie tylko czarna kropka na białym tle, a u mistrzów jak krawiec, context czy peter - biała kropka na białym tle!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-P
krawiec1962
na temat ilosci glosow i tempa w ktorym rosna sie nie wypowiadam.
krawiec1962
ten billboard to zrobienie z glosujacych "bydła" i kpina z konkursu juz kiedys napisalem pod podobna praca, autor rownie dobrze mogl umiescic kropke na bialej kartce ( taka jest wartosc tej niby pracy).
peter78
Ja również poproszę o wyjaśnienie - to jest jakaś kpina! Ten projekt należałoby zgłosić w kategorii "dowcip tygodnia".
context
Czy ktoś z głosujących na ten projekt może mi wyjaśnić, co takiego w nim widzicie (poza ewentualną znajomością autora)?
monis2311
otóż to! głosik do głosika...będzie...powodzenia T. ! ;)
an_eczka
Przyjaciół poznaje się w biedzie i popularnośc tej pracy jest tego doskonałym dowodem.
konrad80
czyli o to chodzi:) dzięki:)
monis2311
konrad80,context ojj zazdrosć to zła rzecz! nie róbcie bydła! ;)
tomstachura
HEHE :-) Mifune proszę mi tu się nie podpisywać pod nie swoje 'Panie artysto' :-P
vlord
Dziękuje wszystkim głosującym. Tak trzymać! Jesteście cudowni :-)
konrad80
nieee nie zazdrość ja z sympatią podchodze do takich projektów, które mają drugie dno:) Przecież nie napisałem, że jest bez sensu nie?
hc09
EH TA ZAZDROŚĆ - Wystarczy popatrzeć na prace 'konrad80' i 'context' aby dowiedzieć się skąd bierze się u nich to 'uczucie'. Jedna z prac podpiera się hasłem EWOLUCJI, Panowie ewoluujcie i niech nie zżera was dziecinna ZAZDROŚĆ. PS:W szczególności gratulujemy pomysłu z kursorami, hahahahahhahaha :-)
konrad80
@Context, To samo zauważyłem, chyba jesteśmy świadkami jakiegoś happeningu? :)
context
what the f**k?? czy ja coś przegapiłem czy ten totalnie bezsensowny projekt w ciągu kilku dni wystrzelił do Top30!
monis2311
superer!!! :)
anusia13b
Bardzo, bardzo dobre:)
Ankalima
Chwytliwe hasło :)
tomashi
nie rób trzody gościu młody.. ty masz mój głos ja mam nadzieje zobaczyć to "live"
tomeks
Bardzo fajne ;) Oczywiście głosik ode mnie.
an_eczka
Ja bym na coś takiego nie wpadła...

jesteśmy częścią BRE Banku S.A.