|
konrad80
Funk mBank
|
|
--
--
41
|
|
|
- opendesign
- Dobra praca została doceniona :D Gratuluje wyróżnienia i zgarnięcia notebooka :D. Funk z Tobą hehe :D po wsze czasy ! Pozdro
- konrad80
- Albo z "Monkey Bussines" :)
- Ijon Tichy
- Łoł, dopiero zauważyłem treść sloganu. Strasznie się to kojarzy z angielskim idiomem pejoratywnym "funny bussiness". Co jeszcze w reklamie banku jest zabiegiem mocno, mocno ryzykownym, to wręcz antyreklama.
- konrad80
- Tak jestem wdzięczny oczywiście bo byc może bez tych głosów praca by nie była zauważona:) Gratuluję i pozdrawiam!!!
- emeralds
- Z całym szacunkiem, ale co ty znowu bredzisz?!
- Ijon Tichy
- Wucash już tak ma. Co powie, to robi z siebie durnia, wybacz mu.
- wucash
- a nie, przepraszam, wejscie do finalowej 20. nie mialo z wyroznieniami zadnego zwiazku ;p tak czy siak gratuluje wytoznienia :) na pewno sie cieszysz :)
- wucash
- hehe, mysle ze troszke mozesz byc mi wdzieczny za rozeslanie tych linkow pod koniec 1. etapu. dzieki temu wszedles rzutem na tasme do finalu i prosze...laptopika zgarnales. pozdrawiam i gratuluje :)
- konrad80
- Nawet bardzo wysokie noty!!!.
41 pkt to trzecia najwyższa nota przyznana przez szanowne Jury w całym rankingu.
Jeszcze raz wielkie dzięki za głosy i zainteresowanie moim projektem.
Niech wygrają najlepsi!!!
Pozdrawiam,
Konrad Lewik
- konrad80
- @Emeralds, praca nie jest w finale ponieważ wskoczyłem do top 50 na ostatnim miejscu:). Jury jak widze dało mi wysokie noty, jestem pod wrażeniem bo przskoczyłem kilka ładnych miejsc.
- emeralds
- Czemu ta praca nie jest w top20 II. etapu?
- opendesign
- Dzięki za oddane głosy ! Liczę na wsparcie w finałowej rozgrywce ! Funk z Tobą :)
- PLTX
- Gratulacje ! Udało się :D

WandaM
- Gratuluję sukcesu! Po cichu na to liczyłam, ale jeszcze po południu wydawało się, że to nierealne. Cuda jednak się zdarzają! Amen.
- konrad80
- Sam w to nie wierze:) Bardzo dziękuję wszystkim głosującym, jestem bardzo zadowolony z wyniku:)
- peter78
- no rzutem na taśmę wszedłeś do TOP50 - moje gratulacje!
- konrad80
- pękła setka:))) dziękować:)
- konrad80
- Oczywiście miało być przez "h" :)))
- konrad80
- Wucasz dziękuję jest mi bardzo miło:) Postram się również odwdzięczyć:)
- wucash
- ta praca tez fajna, tamta tematycznie mi sie bardziej podoba, ale widze wiecej glosow masz na tej :) podeslalem link kilku znajomym, zoabczymy moze troche pomoga i jakos do tej 50. wejdziesz, przynjamniej z jedna praca.pozdrawiam i zycze powodzenia:)

WandaM
- Te kolory są po prostu genialne! Chciałabym mieć sukienkę w taki deseń :-)
- Canudo
- Mega odważny projekt:) Ale ja bym tą koncepcją zareklamował raczej IzzyKonto, niż eMax Plus.
- opendesign
- Kij w konsekwencje @konrad80 :D we love FUNK !!! :D
- konrad80
- Dziękuję Wam bardzo za pozytywne komentarze i głosy.
Opendesign - masz racje "overlay" w druku już tak ładnie nie wyjdzie jak na monitorze.
Pomysł powstał dosyć spontanicznie u mnie w głowie i nie zastanawiałem się nad konsekwencjami:))).
- paramp
- No muszę przyznać, że bardzo mi się podoba, trochę zbyt ukierunkowany ale grupa docelowa będzie zadowolona:)
- opendesign
- Uwielbiam funk'owy klimat !! jea !! :D ale niestety zwykły szary człowieczek chyba nie skuma przekazu :(:( Pomysł jest naprawdę fajny !!! @candle ta "żywa" kolorystyka nie będzie taka na bank po druku, bo nie uzyskasz takich kolorów a szkoda cholera :( Pozdrawiam i mam nadzieje, że ktoś doceni Twoją prace.
- candle
- jest naprawde fajne. z zywa kolorystyka i bardzo czytelne (jak dla mnie, zaraz bedzie jakis milosnik jedynie slusznej czcionki arial sie pewnie wypowiadal)
eh, szkoda ze pewnie do tego nie dojrzeli...