mbillboard misiak
Niskie koszty Dobre stopy
10
    85
    28
2d/3d

Musisz być zalogowany, aby wstawić komentarz.

komentarze.gif
gumistofajnymis
YUPI!!!!!gratulacje....dodałam swój skromny głoski...:)
soxoncocks
:D
aniaa
witam gratuluje II etapu noc z piątku na sobote godz 3:27 głosów 42
lasic
zeby nie bylo, ze rzucam slowa na wiatr.. czy cos :P
kinkunia
glosiki ode mnie plus 3 punkty ;) Wiecej peseli nie znam ;p
misiak
oyayebie! finau! o_O udało się! POMOCY!
kEye
Madzia z Konradem kolego Blazeju ;) takie tam pozdrawianie... musimy wpasc do 3miasta na pare dni (moze jakos na poczatku roku), totez nie watpie, ze nie bedziemy mieli problemu z wyciagnieciem Cie...gdziekolwiek byle na piwo :) pozdr
misiak
Dziękuję wszystkim za wsparcie oraz okrągłą (2^10) liczbę głosów :)
rustyspoon
Ostatni ode mnie! :)
kEye
i oczywiscie ostatni glos ode mnie :)
kEye
Powodzenia w dalszej czesci Misiak ;) Pozdrowienia z Bydgoszczy
aniaa
29.11.2009 godz 20.02 głosów 1002
sniezka30
No to zbliża się chwila prawdy :) Pozdro
ADAMBLUES
Ty ale Ty to masz chyba jeszcze większe stopy Pozdro Adam-Wojtek Blues
rustyspoon
Śróbki stópki, śróbki stópki!
Trepanator666
walka trwa!
soxoncocks
on nie ma brudnych nóg, tylko owłosione. A to sugeruje, że mbank tolerancyjny jest - obsłuży nawet hobbita :D
hollanda
@mnisiak: chyba nie sugerujesz, że Klienci mBanku nie myją nóg, co? Na moje głosy nie licz!
kulczyk
"Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded."
misiak
Czy to oznacza, że na Twoje poparcie już liczyć nie mogę? :D Toć politycznie poprawna reklama! Nie jesteśmy majkrosoftem http://photoshopdisasters.blogspot.com/2009/08/microsoft-poland-at-least-they-left.html :D
lasaranass
ty, misiak, ale ten koleś ma brudne stopy. teraz dopiero zauważyłem.
soxoncocks
haaaloo! czy spacerujesz teraz gdzieś w Internecie, czy może znów chlejesz browary zamiast być w kościele?
guroslaw
"Never wrestle with a pig- you both get dirty, and the pig likes it!"
misiak
Obosz... Widzę, że mam zaległości :D Panie Peter, Pan póki co też nie zamieścił żadnej konstruktywnej krytyki. "Żenująco słabe" można sobie rzucać w dowolnie wybranym kierunku, nie oglądając nawet billboardu, ale dać podstawy swojemu zdaniu - to już większa sztuka. Nikt oczywiście nie broni Ci go mieć, jednak jeśli już krytykujesz, to może chociaż kulturalnie uzasadnij swoje zdanie. Pozdrawiam. Do "znajomych spod trzepaka": gość się nakręca Waszymi nerwowymi odpowiedziami, a życie jest zbyt piękne, by przejmować się pierdołami. Jak napisał tomo: nie karmcie go. Pozdrawiam i dziękuję wszystkim za wsparcie oraz KONSTRUKTYWNĄ krytykę, którą gdzieniegdzie udało mi się uzyskać.
peter78
@wredna: Masz coś merytorycznego do powiedzenia na temat powyższego billboardu czy zamierzasz nadal udowadniać wszystkim tutaj jaki poziom intelektualny prezentujesz?
context
Jedna z najsłabszych prac w TOP20. Nie ma o czym dyskutować.
wredna
@peter78 wiesz wydajesz sie byc bardzo ale to bardzo nie dopieszczony :P
razdwatrzy
Lisiczka kibicuje Ci!
lasaranass
majonez kielecki.
tomo
Nie karmić trolla.
camillak88
Zgadzam sie z peter78! Ta praca to kompletna żenada, amatorszczyzna w złym guście i hasło na poziomie ... hmm podstawówki.
Jozef
@peter78 - żeś się uczepił tej podstawówki:O Jakieś traumatyczne doświadczenia z tamtego okresu?xD
drmati
Go Go misiak! Nie wchodźmy w pyskówki z komentatorami z onetu!
peter78
@lasaranass: A w mojej podstawówce się tak nie mówiło - wymyśliłem to na poczekaniu na potrzeby tego konkretnego komentarza, żeby dostosować się do poziomu wrednej ;-)
lasaranass
"wyluzuj bo się spocisz". no po prostu wrzuta tysiąclecia:) tak właśnie mówiło się w mojej podstawówce i pod moim trzepakiem.
peter78
@wredna: Wyluzuj skarbie, bo się spocisz ;-) Nic o mnie nie wiesz, ale ferować wyroki to potrafisz! Ja nie oceniam Ciebie ani autora - oceniam ten konkretny zamieszczony powyżej projekt, który każdy z nas chyba dobrze widzi. Niestety niektórzy pomimo, że chyba dobrze widzą, to wypisują tu jakieś pozbawione sensu pochwały. Jak już musicie głosować na swojego znajomego, to przynajmniej darujcie sobie robienie mu wiochy tymi sztucznymi pochwałami. Peace!
wredna
do peter78 - mylisz się, socjopatą jest osoba która nie potrafi się dostosować do życia w społeczeństwie, ty z pewnością przejawiasz takie objawy. a z twojego komentarza bije zazdrość i nienawiść. I nie obrażaj tu ludzi buraku.
misiak
Bardzo bawią mnie komentarze osób, które nie zamieściły prac, a jednocześnie jadą po konkurencji swoich znajomych. http://img.ffffound.com/static-data/assets/6/64b318301e0395497666810cca46796678d98a40_m.jpg :) Btw. nie widzę nic zdrożnego w kontynuowaniu znajomości spod trzepaka, z piaskownicy, boiska, harcerstwa itp. Może w pewnych kręgach to ujma, jeśli okazuje się, że w gronie Twoich znajomych znajduje się człowiek, którego poznałeś - o zgrozo! - 20 lat temu? Może to coś jak z zeszłorocznym modelem butów? Proszę o oświecenie i zachęcam do przystąpienia do konkursu. Jeszcze trochę czasu jest. Na pewno Twoi znajomi dadzą Ci tak solidne wsparcie, że dotrzesz przynajmniej do tej 50, a potem to już będzie z górki, bo po tonie Twoich wypowiedzi wnoszę, że zrobiłbyś niepowtarzalną pracę, która zachwyciłaby zarówno moich znajomych z przedszkola, jak i Jury. Pozdrawiam!
peter78
@Jo: Bez obaw, nie jestem schorowany, a co do socjopaty, to proponuję nie używać słów, których znaczenia się nie zna - zaimponuj komuś innemu, bo jak na razie nie odbijasz się od poziomu podstawówki.
Jo
@piter78 - żenująco słaby jest twój komentarz, który jest po prostu wredny, jakbyś był schorowanym socjopatą:)
peter78
Żenująco słabe (podobnie jak poziom znajomych spod trzepaka, którzy sadzą poniżej te idiotyczne, bałwochwalcze komentarze)...
korek
no pięknie Panie Misiak
wredna
bardzo fajne :=) gratuluje pomyslu, pozdr :P
ali
normalnie świeża reklama! fajowa!
karollad
go go go!
Paaaskuda
Powodzenia Misiak :)
Jo
mi sie podoba:)
Malwina
Fajny pomysł.Trzymam kciuki.
Trepanator666
i nawet politycznie poprawny ;)
neli
A mnie sie bardzo podoba ten billboard.
zicko74
powodzenia misiak!!!
koele
przynajmniej reklama tryska jakims mlodym, woodstockowym duchem :) zadnych domow, matek z dzieckiem, pana w garniturze, tylko bardzo fetyszystyczny element uwodzenia w swietnym plenerze :]
violi
mnie sie tam podoba:)
Adzicz
co jakiś krawiec może mieć do gadania nóżki nóżki
lama
A mnie dziwi, że ta praca ma tak mało komentarzy... Reklama świetna - mało tekstu i konkrety.
misiak
krawiec1962 (który nie robisz nic, tylko krytykujesz), punkt 3.10 regulaminu konkursu mówi, że można zachęcać do głosowania na innych stronach internetowych. Jeśli umie się wykorzystać odpowiednie media, można wspiąć się na wysokie miejsce. Należy tylko znaleźć odpowiednią grupę odbiorców. Szybki wzrost liczby głosów może być natomiast konsekwencją odzewu osób, do których zachęta dotarła i którym spodobał się billboard. Proszę najpierw pomyśleć zanim wyda się sąd. Zapraszam do udziału w konkursie i życzę powodzenia.
krawiec1962
chyba czas zainteresowac admin.konkursu ,zadziwiajacy przyrost głosow w krotkim okresie
soxoncocks
oi nie chcesz wiedzieć xD
główek
ciekawe co dzieje sie w namiocie;pp
m.ART
spokostopki xD
boy
go Misiak!
an_eczka
STOP takim STOPOM!

jesteśmy częścią BRE Banku S.A.