mbillboard PMC
To, co najlepsze
19
    10
    25
2d/3d

Musisz być zalogowany, aby wstawić komentarz.

komentarze.gif
pegaz
wspieramy, wspieramy
stagra
oddałem głos w finale na ten bilboard, chociaż wcześniej głosowałem na inną pracę:-"krolik".gratuluję finału!pozdrawiam G.K.
aniaa
witam gratuluje II etapu noc z piątku na sobote godz 3:31 głosów 6
gekon01
cieszę się, że tu jesteście :)
pimpmasta
hahahah "czekam na interwencję organizatora konkursu.." pffffffff widzę, że ten cieć pod każdą pracą wkleja ten sam tekst :/
tomo
Kopia pomysłu z serii reklam MasterCard "Priceless", z tym że tamte byly humorystyczne, z podtekstami, z jajem, a to tutaj to tylko wydmuszka, puste echo tamtych dobrych kreacji.
Luca
Po to,że ludziom takie rzeczy się podobaja. Proste? I nie przesadzajmy z tym natł okiem ckliwości itd.
peter78
Ja rozumiem, że niektórzy mogą być romantyczni i ckliwi tak, że aż mdli od tego, ale te klimaty należy zachować dla siebie, na jakieś intymne chwile itp. Po co od razu robic z tego billboard dla banku?!
joshua
Amatorzy fotek, sympatii itd nie odnajdą się w tej rzeczywistości, całe szczęscie,że nie wszyscy mają podobne niezbyt udane skojarzenia.
peter78
A popieram krytykę krawca! Takie wypociny jak ta praca to na jakiś konkursik na Sympatia.pl czy inna Fotka.pl proszę zgłaszać, a nie się ośmieszać tutaj.
jadzia
Prostymi słowami, jak lasica: "Piękne, mądre i takie proste...". Głos ode mnie:)
Gucio
Ktoś tu postulował, żeby ignorować komentarze krawca1962, ale nie mogę oprzeć się pokusie i skomentuję. Zastanawia mnie bardzo, czemu się czepia akurat tej propozycji... czy bezpośrednio mu zagraża jakoś?
Max
Podoba mi sie i głosuje. Slogan ok , zdjecie naturalne, tak trzymac
krawiec1962
wszyscy glosujcie na Amway <PMC
krawiec1962
>to jest Amwaj,
lasica
Piekne, madre i takie proste, a przez to blyskotliwe! Powinno byc nr 1!
Luca
Myślę, że najlepiej jeśli zignorujemy wypociny niejakiego kr.64. Wasze sensowne tłumaczenia i tak nie docierają, bo słów większości nie rozumie a treść zbyt trudna do ogarnięcia.
kensai
"wszyscy wiemy" tzn. krwiec1962 i inni pensjonariusze? ...no faktycznie...autorytety ;)..hahaha
krawiec1962
no!! naprawde dobry , tylko wszyscy wiemy do czego.
kensai
Panie krawiec1962 zaprezentuj coś swojego i pokaż swój talent. Plakat mi się bardzo podoba, mało słów dużo treści i co najważniejsze w plakacie, są emocje. Może jednak krawiec1962 to inne konto kogoś kto stworzył jakiegoś gniota i nie potrafi znieść faktu, że ktoś inny jest poprostu lepszy...masz jednak pecha chłopie, bo plakat jest naprawdę dobry i mnie akurat nie dziwi ilość głosów.
krawiec1962
nastepny bardzo dobry pomysl,mam lepszy-zgloscie i poproscie do organizatora o zweryfikowanie glosujacych przez obdzwonienie z fromatki rejestracyjnej, dobre co? juz jest po was i mam podobnych .,, oczywiscie ja to dzisiaj zaproponuje.
gracjan2
popieram, blokowac ip takich ludzi. a plakat jest super, chociaz mam innego faworyta :)
bohdanc
Ograniczeni i zakompleksieni ludzie maja również ograniczony zasób slownctwa - nawet chamskiego i ten biedny czlowiek osiągnal dno bo już nie wie co pisac. Popieram hibernie
feader
popieram, sa pewne granice..
hibernia
Apeluję do organizatorów, aby skasowali wypowiedzi osoby kryjącej się pod nickiem "krawiec1962". Komentarze swoją retoryką nie tylko łamią zasady dobrego wychowania, ale narażają dobre imię osób biorących udział w reklamie. W ramy dopuszczalnej uszczypliwości immanentnej w tego typu konkursie nie da się wpisać tych obraźliwych komentarzy. To już grozi pozwem do sądu!
bohdanc
Podoba mi sie, sympatyczni ludzie sa wiarygodni . Fajna praca bez niepotrzebnych bajerow
Luca
Zgadzam się i proponuję zero reakcji na prymitywne wpisy sfrustrowanego krawca. Coraz bardziej sie rozkręca i rozum przestaje niestety rządzić.
mieshkoo
Dlaczego Organizatorzy pozwalaja na takie pyskowki? Pan krawiec powinien zostac usuniety z konkursu, a jego IP zablokowane i koniec rozmowy.
mpwl
krawiec cwaniaku może swoje zdjęcie wrzucisz? to może my też się pośmiejemy!
feader
krawiec1962, nie musisz od razu wyzywac ludzi od frajerow... reklama prezerwatyw? jak sie czyta twoje uwagi, to az odczuwa sie wieksza potrzebe ich prawidlowego uzywania...
krawiec1962
ten billboard lepiej by wypadł jako reklama prezerwatywy
jakiśfacet
"spod" piszemy razem tak ku pamięci znawcy poniżej... ...żal czytać te komentarze, ... ludzie, po czorta łazicie i oglądacie? ...nie podoba się - zajmijcie się czymś innym ...jeden z drugim, a nie pokazujcie swojego prostactwa nędzną krytyką
Luca
Ty się krawiec ogarnij i nie popieraj oszustów bo krzywdę sobie robisz.A ta praca głos.
jadzia14
Podoba mi się. Bez specjalnych fajerwerków, ale może własnie dlatego.
joshua
Głosuj na te lepsze wg ciebie prace, nie truj i nie obrażaj ludzi. Zajmij się czymś a najlepiej badaniem przyrostu głosów na ulubioną reklamę . Ten billboard ma codziennie mój głos.
krawiec1962
praca jest slaba, nijaka, trudno uwierzyc ze dostaje w ciagu kilku godzin 30 glosow, nalezy to wyjasnic czy gra uczciwie,jest wiele prac lepszych ale nie maja szans z oszustami Ok..
Max
Praca jest ok i głosuję codziennie,zgadzam się z poprzednikiem ,a może faworyt krawca cienko przedzie i stąd teoria spiskowa : )
feader
ja bym sie przyjrzal paru innym billboardom, ktorym szybciej przybywa glosow w srodku nocy a sa naprawde slabe... i nikogo tu nie bronie, bo nie znam:)
krawiec1962
jedyne ciekawe w tej beznadziejnej pracy to ogromny przyrost głosów w krótkim czasie , czekam na interw, administratora konkursu.!!!!!
Canudo
...a jest jeszcze reklama Mountain Dew i MTV! :) Kto wyszuka więcej?
Canudo
Mnie najbardziej podobają się w tym... reklamy serialu "According to Jim", Kyocery i Juicy Couture:) Nie no, żartowałem:)
Krolik
nic ciekawego w tym nie widze :(
an_eczka
Slogan fajny, ale nie sądze aby jakakolwiek instytucja finansowa byłaby w stanie się pod tym podpisać. Nawet w ustach tak przyjaznego mBanku nie brzmiałoby to wiarygodnie. Zatem podejście do tematu urocze ale mało przyszłościowe. P.S: Ja też chcę takiego kwiatka!
Luca
Może i banalne to hasło, ale jak się przyjemnie czyta ! Zdjęcie ok a na billboard bardzo ok. Głosuję i wykluczam przypadek.
Max
Oswiadczenie: przypadek nie kieruje moimi wyborami. Głosuję bo tak mi sie podoba.
mieshkoo
"Zaglosuj na ten billboard" i "Dodaj komentarz" rzeczywiscie wygladaja niepokojaco podobnie, ale moze jednak choc 1 osoba nie jest idiota i zaglosowala bo chciala? Nieee...
strzykawa
tak sie smiałam z tego banalnego hasła, i kompletnie nienadającego si~ę na billboard zdjecia, że przez przypadek na nie zagłosowałam, duży sukces , że aż tyle osób głosowało pewnie też przez przypadek
feader
piekny billboard!!!
jadzia14
Jakoś przeoczyłam wcześniej,ale od dzisiaj głos. Na tle innych przebajerzonych nareszcie coś normalnego : )Kwiatek i wszystko jasne.
jakub
sentymentalne, ale wyróżnia się na tle innych.
mieshkoo
Takie pomysly narazaja sie na odpustowa tandete - ale tu zarowno zdjecie, jak i haslo oraz kwiatek (symbol mBanku!) tworza logiczna, poetycka calosc. Jestem pod wrazeniem.
Luca
Wszystko mi tutaj pasuje. Jest normalnie, naturalnie i profesjonalnie. Głooos!
hibernia
Poetyckie zdjecie i blyskotliwy slogan. Super!
grzegorzk
Emanujący pozytywną energią billboard z 'podwójnym dnem'. Głos!

jesteśmy częścią BRE Banku S.A.