|
PMC
To, co najlepsze
|
|
19
10
25
|
|
|
- pegaz
- wspieramy, wspieramy
- stagra
- oddałem głos w finale na ten bilboard, chociaż wcześniej głosowałem na inną pracę:-"krolik".gratuluję finału!pozdrawiam G.K.
- aniaa
- witam gratuluje II etapu noc z piątku na sobote godz 3:31 głosów 6
- gekon01
- cieszę się, że tu jesteście :)
- pimpmasta
- hahahah "czekam na interwencję organizatora konkursu.." pffffffff widzę, że ten cieć pod każdą pracą wkleja ten sam tekst :/
- tomo
- Kopia pomysłu z serii reklam MasterCard "Priceless", z tym że tamte byly humorystyczne, z podtekstami, z jajem, a to tutaj to tylko wydmuszka, puste echo tamtych dobrych kreacji.
- Luca
- Po to,że ludziom takie rzeczy się podobaja. Proste? I nie przesadzajmy z tym natł okiem ckliwości itd.
- peter78
- Ja rozumiem, że niektórzy mogą być romantyczni i ckliwi tak, że aż mdli od tego, ale te klimaty należy zachować dla siebie, na jakieś intymne chwile itp. Po co od razu robic z tego billboard dla banku?!
- joshua
- Amatorzy fotek, sympatii itd nie odnajdą się w tej rzeczywistości, całe szczęscie,że nie wszyscy mają podobne niezbyt udane skojarzenia.
- peter78
- A popieram krytykę krawca! Takie wypociny jak ta praca to na jakiś konkursik na Sympatia.pl czy inna Fotka.pl proszę zgłaszać, a nie się ośmieszać tutaj.
- jadzia
- Prostymi słowami, jak lasica: "Piękne, mądre i takie proste...". Głos ode mnie:)
- Gucio
- Ktoś tu postulował, żeby ignorować komentarze krawca1962, ale nie mogę oprzeć się pokusie i skomentuję. Zastanawia mnie bardzo, czemu się czepia akurat tej propozycji... czy bezpośrednio mu zagraża jakoś?
- Max
- Podoba mi sie i głosuje. Slogan ok , zdjecie naturalne, tak trzymac
- krawiec1962
- wszyscy glosujcie na Amway <PMC
- krawiec1962
- >to jest Amwaj,
- lasica
- Piekne, madre i takie proste, a przez to blyskotliwe! Powinno byc nr 1!
- Luca
- Myślę, że najlepiej jeśli zignorujemy wypociny niejakiego kr.64. Wasze sensowne tłumaczenia i tak nie docierają, bo słów większości nie rozumie a treść zbyt trudna do ogarnięcia.
- kensai
- "wszyscy wiemy" tzn. krwiec1962 i inni pensjonariusze? ...no faktycznie...autorytety ;)..hahaha
- krawiec1962
- no!! naprawde dobry , tylko wszyscy wiemy do czego.
- kensai
- Panie krawiec1962 zaprezentuj coś swojego i pokaż swój talent. Plakat mi się bardzo podoba, mało słów dużo treści i co najważniejsze w plakacie, są emocje. Może jednak krawiec1962 to inne konto kogoś kto stworzył jakiegoś gniota i nie potrafi znieść faktu, że ktoś inny jest poprostu lepszy...masz jednak pecha chłopie, bo plakat jest naprawdę dobry i mnie akurat nie dziwi ilość głosów.
- krawiec1962
- nastepny bardzo dobry pomysl,mam lepszy-zgloscie i poproscie do organizatora o zweryfikowanie glosujacych przez obdzwonienie z fromatki rejestracyjnej, dobre co?
juz jest po was i mam podobnych .,, oczywiscie ja to dzisiaj zaproponuje.
- gracjan2
- popieram, blokowac ip takich ludzi. a plakat jest super, chociaz mam innego faworyta :)
- bohdanc
- Ograniczeni i zakompleksieni ludzie maja również ograniczony zasób slownctwa - nawet chamskiego i ten biedny czlowiek osiągnal dno bo już nie wie co pisac.
Popieram hibernie
- feader
- popieram, sa pewne granice..
- hibernia
- Apeluję do organizatorów, aby skasowali wypowiedzi osoby kryjącej się pod nickiem "krawiec1962". Komentarze swoją retoryką nie tylko łamią zasady dobrego wychowania, ale narażają dobre imię osób biorących udział w reklamie. W ramy dopuszczalnej uszczypliwości immanentnej w tego typu konkursie nie da się wpisać tych obraźliwych komentarzy. To już grozi pozwem do sądu!
- bohdanc
- Podoba mi sie, sympatyczni ludzie sa wiarygodni . Fajna praca bez niepotrzebnych
bajerow
- Luca
- Zgadzam się i proponuję zero reakcji na prymitywne wpisy sfrustrowanego krawca.
Coraz bardziej sie rozkręca i rozum przestaje niestety rządzić.
- mieshkoo
- Dlaczego Organizatorzy pozwalaja na takie pyskowki? Pan krawiec powinien zostac usuniety z konkursu, a jego IP zablokowane i koniec rozmowy.
- mpwl
- krawiec cwaniaku może swoje zdjęcie wrzucisz? to może my też się pośmiejemy!
- feader
- krawiec1962, nie musisz od razu wyzywac ludzi od frajerow... reklama prezerwatyw? jak sie czyta twoje uwagi, to az odczuwa sie wieksza potrzebe ich prawidlowego uzywania...
- krawiec1962
- ten billboard lepiej by wypadł jako reklama prezerwatywy
- jakiśfacet
- "spod" piszemy razem tak ku pamięci znawcy poniżej...
...żal czytać te komentarze, ... ludzie, po czorta łazicie i oglądacie? ...nie podoba się - zajmijcie się czymś innym ...jeden z drugim, a nie pokazujcie swojego prostactwa nędzną krytyką
- Luca
- Ty się krawiec ogarnij i nie popieraj oszustów bo krzywdę sobie robisz.A ta praca głos.
- jadzia14
- Podoba mi się. Bez specjalnych fajerwerków, ale może własnie dlatego.
- joshua
- Głosuj na te lepsze wg ciebie prace, nie truj i nie obrażaj ludzi. Zajmij się czymś a najlepiej badaniem przyrostu głosów na ulubioną reklamę .
Ten billboard ma codziennie mój głos.
- krawiec1962
- praca jest slaba, nijaka, trudno uwierzyc ze dostaje w ciagu kilku godzin 30 glosow, nalezy to wyjasnic czy gra uczciwie,jest wiele prac lepszych ale nie maja szans z oszustami Ok..
- Max
- Praca jest ok i głosuję codziennie,zgadzam się z poprzednikiem ,a może faworyt krawca cienko przedzie i stąd teoria spiskowa : )
- feader
- ja bym sie przyjrzal paru innym billboardom, ktorym szybciej przybywa glosow w srodku nocy a sa naprawde slabe... i nikogo tu nie bronie, bo nie znam:)
- krawiec1962
- jedyne ciekawe w tej beznadziejnej pracy to ogromny przyrost głosów w krótkim czasie , czekam na interw, administratora konkursu.!!!!!
- Canudo
- ...a jest jeszcze reklama Mountain Dew i MTV! :) Kto wyszuka więcej?
- Canudo
- Mnie najbardziej podobają się w tym... reklamy serialu "According to Jim", Kyocery i Juicy Couture:) Nie no, żartowałem:)
- Krolik
- nic ciekawego w tym nie widze :(
- an_eczka
- Slogan fajny, ale nie sądze aby jakakolwiek instytucja finansowa byłaby w stanie się pod tym podpisać. Nawet w ustach tak przyjaznego mBanku nie brzmiałoby to wiarygodnie. Zatem podejście do tematu urocze ale mało przyszłościowe. P.S: Ja też chcę takiego kwiatka!
- Luca
- Może i banalne to hasło, ale jak się przyjemnie czyta ! Zdjęcie ok a na billboard
bardzo ok. Głosuję i wykluczam przypadek.
- Max
- Oswiadczenie: przypadek nie kieruje moimi wyborami. Głosuję bo tak mi sie podoba.
- mieshkoo
- "Zaglosuj na ten billboard" i "Dodaj komentarz" rzeczywiscie wygladaja niepokojaco podobnie, ale moze jednak choc 1 osoba nie jest idiota i zaglosowala bo chciala? Nieee...
- strzykawa
- tak sie smiałam z tego banalnego hasła, i kompletnie nienadającego si~ę na billboard zdjecia, że przez przypadek na nie zagłosowałam, duży sukces , że aż tyle osób głosowało pewnie też przez przypadek
- feader
- piekny billboard!!!
- jadzia14
- Jakoś przeoczyłam wcześniej,ale od dzisiaj głos. Na tle innych przebajerzonych nareszcie coś normalnego : )Kwiatek i wszystko jasne.
- jakub
- sentymentalne, ale wyróżnia się na tle innych.
- mieshkoo
- Takie pomysly narazaja sie na odpustowa tandete - ale tu zarowno zdjecie, jak i haslo oraz kwiatek (symbol mBanku!) tworza logiczna, poetycka calosc. Jestem pod wrazeniem.
- Luca
- Wszystko mi tutaj pasuje. Jest normalnie, naturalnie i profesjonalnie. Głooos!
- hibernia
- Poetyckie zdjecie i blyskotliwy slogan. Super!
- grzegorzk
- Emanujący pozytywną energią billboard z 'podwójnym dnem'. Głos!