|
MateoSS
Uciekające pieniądze!
|
|
20
8
28
|
|
|
- ANKAB
- Robson gratuluję fantazji..Pozdro:))Trzymam kciuki
- aniaa
- witam gratuluje II etapu noc z piątku na sobote godz 3:31 głosów 6
- Wuyek
- Mati88 - moja praca jest przesmiewcza i jej celem nei było zawisniecie w zadnym miescie, a nawet jakby tak sie stalo to zrobilaby wiecej rozglosu niz praca ponizej.
Proponuje zaczac od przeczytania regulaminu i wtedy obiektywnie ocenic czy praca jest z nim zgodna.
- Mati88
- @Wuyek: To pisze koleś który liczył, że jego billboard zawiśnie na mieście :D http://mfestiwal.pl/mbillboard/260 hahahaha Wuyek chyba jednak to "TWOJA STARA PŁACI ZA EKONTO!" :p
- Wuyek
- To jest ku...a skandal ! Nie pozostaje mi nic innego jak zamknac konto w mbanku. Albo sa zasady albo zasady.
- aniaa
- 29.11.2009 godz 19.59głosów 1170
- aniaa
- sobota
godz 23;37
głosów 1121
- aniaa
- 27.11.2009.piatek godzina 15;32 głosów 1050 ...hahaha zobaczymy ile bedzie głosów do finału...
- kasiajacek22
- pozdrawiam z angli
- zen
- ..GO ROBSONnnnnn...!!!!!
- blesiu1979
- NIE PODDAWAJ SIĘ TRZYM SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!
- blesiu1979
- DAWAJ ROBCIO DAWAJ
- rambo3
- już widze twoją drugą pracę , na dole trampolina M-Banku i opis "odbjasz się"! pozdrawiam autora biegacza
- simion
- szejseta u mnie pękła, czekam na nagrodę :D
- kleczka
- @Qumaczi wyluzuj bo zachowujesz się jak prostak, oszczędź sobie takie odzywki w stosunku do innych ok?
- Qumaczi
- nie podoba sie to wypad nikt nie cie nprosi zebys to oglądał
- riaone
- po pierwsze to nie pieniadze uciekają tylko jakies dziwne cyferki.. pomysl niezly, ale wykonanie marne...
- Wuyek
- Proponuje sprawdzic tabele opłat i prowizji w mBanku:
http://www.mbank.pl/indywidualny/rachunki/osobiste/eKONTO/index.html#tabs=2
Zgodnie z obowiazujacym prawem reklama nie moze wprowadzac w blad.
Nie wiem z czego wynika wasz zachwyt, chyba tylko z nieznajomości produktu który macie promować.
- blesiu1979
- supre!!!
- Deikola
- MINUS! po co Ci ten dodatek "sprawdź sam"? Nie wierzysz we własne siły i pomysły?
- whatever
- pomyslowe i dobrze wykonane :)
- kukulsky
- zdolnyś :P
- fabio
- Hahahaahah zjebi** przy takim blilbordzie to ja z miejsca konto zakladam:)
Paula show:)
- mieshkoo
- Rozumiem pomysl, ale przekaz jest nie do konca jasny, haslo rowniez mozna dopracowac bo jest troche przegadane. Koncept godny uwagi, ale za mocno inspirowany nowym spotem tv...
- mieshkoo
- Rozumiem pomysl, ale przekaz jest nie do konca jasny, haslo rowniez mozna dopracowac bo jest troche przegadane. Ale koncept godny uwagi!
- jacol1980
- nieźle nieźle panie Robercie
- Qumaczi
- super pomysł masz mój glos :D
- angela
- super,dobry pomysł:)
- alicesz
- Dla mnie bomba! :)
- wucash
- ciekawy pomysl, dobre haslo, wykonanie troche gorsze, ale ogolnie na plus :)
- skin
- Bardzo Dobre!!!
- Nowaj
- super projekt:] masz mój głos!