mbillboard MateoSS
Uciekające pieniądze!
20
    8
    28
2d/3d

Musisz być zalogowany, aby wstawić komentarz.

komentarze.gif
ANKAB
Robson gratuluję fantazji..Pozdro:))Trzymam kciuki
aniaa
witam gratuluje II etapu noc z piątku na sobote godz 3:31 głosów 6
Wuyek
Mati88 - moja praca jest przesmiewcza i jej celem nei było zawisniecie w zadnym miescie, a nawet jakby tak sie stalo to zrobilaby wiecej rozglosu niz praca ponizej. Proponuje zaczac od przeczytania regulaminu i wtedy obiektywnie ocenic czy praca jest z nim zgodna.
Mati88
@Wuyek: To pisze koleś który liczył, że jego billboard zawiśnie na mieście :D http://mfestiwal.pl/mbillboard/260 hahahaha Wuyek chyba jednak to "TWOJA STARA PŁACI ZA EKONTO!" :p
Wuyek
To jest ku...a skandal ! Nie pozostaje mi nic innego jak zamknac konto w mbanku. Albo sa zasady albo zasady.
aniaa
29.11.2009 godz 19.59głosów 1170
aniaa
sobota godz 23;37 głosów 1121
aniaa
27.11.2009.piatek godzina 15;32 głosów 1050 ...hahaha zobaczymy ile bedzie głosów do finału...
kasiajacek22
pozdrawiam z angli
zen
..GO ROBSONnnnnn...!!!!!
blesiu1979
NIE PODDAWAJ SIĘ TRZYM SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!
blesiu1979
DAWAJ ROBCIO DAWAJ
rambo3
już widze twoją drugą pracę , na dole trampolina M-Banku i opis "odbjasz się"! pozdrawiam autora biegacza
simion
szejseta u mnie pękła, czekam na nagrodę :D
kleczka
@Qumaczi wyluzuj bo zachowujesz się jak prostak, oszczędź sobie takie odzywki w stosunku do innych ok?
Qumaczi
nie podoba sie to wypad nikt nie cie nprosi zebys to oglądał
riaone
po pierwsze to nie pieniadze uciekają tylko jakies dziwne cyferki.. pomysl niezly, ale wykonanie marne...
Wuyek
Proponuje sprawdzic tabele opłat i prowizji w mBanku: http://www.mbank.pl/indywidualny/rachunki/osobiste/eKONTO/index.html#tabs=2 Zgodnie z obowiazujacym prawem reklama nie moze wprowadzac w blad. Nie wiem z czego wynika wasz zachwyt, chyba tylko z nieznajomości produktu który macie promować.
blesiu1979
supre!!!
Deikola
MINUS! po co Ci ten dodatek "sprawdź sam"? Nie wierzysz we własne siły i pomysły?
whatever
pomyslowe i dobrze wykonane :)
kukulsky
zdolnyś :P
fabio
Hahahaahah zjebi** przy takim blilbordzie to ja z miejsca konto zakladam:) Paula show:)
mieshkoo
Rozumiem pomysl, ale przekaz jest nie do konca jasny, haslo rowniez mozna dopracowac bo jest troche przegadane. Koncept godny uwagi, ale za mocno inspirowany nowym spotem tv...
mieshkoo
Rozumiem pomysl, ale przekaz jest nie do konca jasny, haslo rowniez mozna dopracowac bo jest troche przegadane. Ale koncept godny uwagi!
jacol1980
nieźle nieźle panie Robercie
Qumaczi
super pomysł masz mój glos :D
angela
super,dobry pomysł:)
alicesz
Dla mnie bomba! :)
wucash
ciekawy pomysl, dobre haslo, wykonanie troche gorsze, ale ogolnie na plus :)
skin
Bardzo Dobre!!!
Nowaj
super projekt:] masz mój głos!

jesteśmy częścią BRE Banku S.A.